Feedback prodotti

?Leggete qui quello che dicono i clienti dei nostri prodotti e del nostro servizio.

08/08/2017 text_stars

Tarasello del Janome DC 4030

“Livraison extrêmement rapide dans un emballage sécurisé. Livrée avec un lot de 4 pieds supplémentaires spécial quilting qui peuvent également servir à la couture flou . La MAC est rapide, silencieuse, ses points faciles à sélectionner, les pieds presseurs utiles. Me permettra de coudre plus rapidement, avec une qualité de finition impossible à obtenir avec une MAC basique. La possibilité de faire fonctionner la MAC sans la pédale est un plus. Seul bémol, la valise de transport en plastique dur qui n'a pas de socle et ne sécurise donc pas vraiment la machine : il sera nécessaire d'en trouver une autre ou d'en construire une en bois léger. La surjeteuse offerte semble solide, toutes les fonctions de base d'une surjeteuse sont présentes (4 fils, enfilage automatique, entraînement différentiel, choix de la longueur et de la largeur de point) et l'enfilage n'est pas un casse-tête. C'est un très bon investissement.„

28/07/2017 text_stars

Machteld del Matrimatic Gold

“niet de machine die ik had verwacht. + veel steken + gebruiksvriendelijk + ideaal voor beginnende naaister die wat meer wil kunnen - Maakt lawaai - lag niet goed in mijn hand -> overstap naar Brother Innov IS 100 - voor onderhoud geen directe verdelers bij de hand„

Matri:

Bericht van Matri
Als de machine nog heel nieuw is maakt deze inderdaad wat meer lawaai,
dit gaat binnen een paar uur naaien vanzelf over.
Gelukkig heeft Matri de unieke omruiil garantie
Bij klachten staat Matri altijd voor u klaar, verzenden onder garantie van en naar ons is gratis.

28/07/2017 text_stars

Suzanne del Matrimatic jubilee 4

“Ik naai inmiddels alweer een flink aantal jaren met deze naaimachine en hij wordt intensief gebruikt. Het is een hele fijne, overzichtelijke machine. Hij is krachtig en heeft alle steken die ik graag gebruik.„

28/07/2017 text_stars

Anita del Lewenstein lock 700DE tagliacuci

“Machine très agréable une fois qu'on l'a "en main". Le plus délicat a été de maîtriser l'enfilage des fils, surtout le bleu, me semble-t-il, car avec mes problèmes de vue, je distinguais mal le parcours à effectuer. Un schéma plus lisible serait le bienvenu. Je rencontre aussi un souci pour positionner du tissu épais sous les aiguilles . Il y a certainement une technique, un bouton à pousser, un réglage à faire, mais je n'ai pas encore trouvé ... Pas encore testé les pieds que j'ai achetés en meme temps que la surjeteuse.„

08/07/2017 text_stars

D.Heurkens del Matrimatic jubilee 4

“Mijn haakse schroevendraaier was zoek geraakt. Na wat mails over en weer is er een setje schroevendraaiers kosteloos opgestuurd. Wat een service, super. En de naaimachine is helemaal naar mijn zin, gemakkelijk in gebruik en lekker licht. „

02/07/2017 text_stars

Joyce del 2 X Portarocchetto con 10 spoline

“Volgende dag al in envelop op de mat! Goeie service, ben heel blij, ik kan weer verder!!„

26/06/2017 text_stars

Jolanda Van Bragt del Matrimatic Gold

“Een hele fijne machine met onwijs veel mogelijk heden ik ben er zeer blij mee ook is deze machine makkelijk in te rijgen een duidelijke handleiding en maakt zeer weinig geluid ik vind het heel fijn dat ik zonder voet pendaal kan naaien ook fijn is dat je de persvoetdruk kan instellen voor lichte en zwaardere stoffen ik kan deze machine echt aan raden de prijs is ook erg vriendelijk plus nog het grote blad wat je aan kan schuiven aan de naaimachine. „

26/06/2017 text_stars

Van Den Hurk del Matrimatic jubilee 4

“Alles goed ontvangen. Doet het prima! Goed gekozen steken, compliment. Degelijke machinale naaimachine. Bedankt!!„

04/06/2017 text_stars

Hannelore del Singer Fashion Mate 7256

“Wat een snelle service.. en wat een fijne machine. Ik naaister veel en met deze machine echt een verademing. Prima machine voor beginners maar ook voor de gevorderde naaister. Ik ben ben er heel erg blij mee. Bedankt„

29/05/2017 text_stars

Helene del Brother FS 40

“Fijne naaimachine met veel mogelijkheden. Goede service en een snelle bezorging van Matri. Ik beveel ze zeker aan.„

26/05/2017 text_stars

Kelly Vermeulen del Brother FS 40

“Een tijdje geleden deze naaimachine besteld bij matri.eu. Het is mijn eerste toestel. Van prijs waren zij de goedkoopste, een overzichtelijke website en het gaf mij veel vertrouwen. De levering en service was zeer goed. Ben super tevreden met het toestel. Is echt een absolute aanrader! Veel functies en echt gemakkelijk in gebruik. „

07/05/2017 text_stars

Cath del Siera

“Il est parfait. Je l'ai depuis longtemps et je n'ai aucun problème.„

27/04/2017 text_stars

Femke Vandemoortele del Matrimatic Silver

“Goede machine die doet wat hij moet doen. Veel soorten steken, makkelijk om mee te werken. Stretchsteken groot pluspunt! Nadelen: niet erg snel op maximum snelheid (kom van oude Singer), veel te lichte voetpedaal (plastiek) en danst soms wel een beetje rond op tafel...zal kijken voor antislipmatje zodat mijn tafel ook niet meer beschadigd wordt. Al bij al een zeer goede machine voor die prijs, kan ze iedereen aanbevelen!!! Zou ook graag de machine in een tafel inbouwen zoals mijn oude machine, met hefsysteem om de vrije arm ook te benutten, hoewel de extra quilttafel ook een groot pluspunt is!„

27/04/2017 text_stars

Eva del Singer Talent 3321

“Envío perfecto. La máquina funciona de maravilla. Muy contenta con la compra. „

25/03/2017 text_stars

Blanchka del Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“parfait- elle a tout d'une pro„

22/03/2017 text_stars

F. Gunawan del Matrimatic Silver

“Yeeessss..... Ik heb het!! De naaimachine die ik graag wil hebben. Ik heb de machine gekregen als cadeau van mijn verjaardag. Het werkt zoals wat ik heb verwacht van een naaimachine met zo'n prijs!! Die verschillende steken zijn super!! Dit is mijn tweede ervaring met Matri. Matri, jij bent de beste!! „

21/02/2017 text_stars

Filomena del Brother NV 15

“Buenas tardes. Sus productos me parecen excelentes, me gustaría comprar una maquina brother pero tengo una pregunta, tenéis algún tipo se financiación para vuestras máquinas? Un saludo y gracias.„

Matri:

Estimado,

Esta es sin duda una muy buena elección.
Ahora, por un precio muy bajo.

Desafortunadamente no ofrecemos financiación

atentamente

Matri

21/02/2017 text_stars

Ester del Matrimatic Bronze

“Por un problema técnico con mi máquina de coser he entrado en contacto con el swervicio técnico de Matri en España. Hasta ahora mi experiencia con Matri había sido siempre como compradora y estaba muy contenta por la atención recibida; pero a partir de hoy, puedo decir que su servicio técnico está a la altura del resto de los servicios de Matri. Muchas gracias, es un placer encontrar a gente tan amable, atenta y servicial,. Gracias. „

16/02/2017 text_stars

Paillusson del Lewenstein lock 700DE tagliacuci

“j'ai reçu ma Lewenstein 700 DE SATISFAITE DE LA LIVRAISON ?commandé le jeudi après midi reçue le lundi matin sans souci!!!après quelques essais et réglages impeccable ,notice en français bien faite ,il faut prendre son temps pour tout lire avant et suivre les explications !!!!!juste de la galère de débutante !!très bon rapport qualité prix ::contente bon il faut se mettre au travail !!!!reste aussi les pieds presseurs a tester !!!je recommande !!!!!!!!!!!!!!!„

08/02/2017 text_stars

Zoë del Janome Coverlock Pro 2000 CPX

“Hallo , wat een snelle service ! Gisterenavond besteld en deze ochtend geleverd. Me happy „

31/01/2017 text_stars

M. Vedder del Lewenstein lady

“Wat een bizar snelle verzending! De paspop werd op vrijdagmiddag besteld(rond 16:00) en stond zaterdagochtend (11:00) al bij mij en België, mijn complimenten! De paspop zelf is van zeer goede kwaliteit, wiebelt niet, is stevig en zeer licht om te verplaatsen. Hier ga ik heel veel plezier aan beleven.„

07/01/2017 text_stars

Sciot Monique del Matrimatic jubilee 4

“Mag ik u danken voor de vlotte levering,de naaimachine voldoet aan al mijn verwachtingen,als ervaren naaister Ik beveel deze machine ten zeerste aan Monique„

04/01/2017 text_stars

Marieke Rijke del Pacchetto promozionale 9 Piedini

“Supersnelle levering. Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit. Waar kan ik de handleidingen voor de voetjes vinden. Ik heb bij sommige geen idee hoe ze gebruikt moeten worden. Waarom zit er niets bij, ik zou zeggen, kleine moeite. als die erbij had gezeten, zeker een **** Beste Matri, Hartelijk dank voor de service. Zo kom ik er wel uit. Groet, Marieke Rijke„

Matri:

Beste,

De uitgebreide informatie van de diverse voetjes , zelfs soms met films en al staan op onze site.
Hier heeft u ook een link van gekregen na de bestelling

Link naar alle Naaitips

Met vriendelijke groet,
Matri

04/01/2017 text_stars

Emeline del Matrimatic Gold

“Géniale. Je n'ai vraiment rien à redire ! Silencieuse, des points plus jolis les uns que les autres et coud les épaisseurs sans problème !„

01/01/2017 text_stars

Fanny del Lewenstein lady

“Ik heb deze paspop besteld op de tweede kerstdag (maandag, 26) en heb het op woensdag, de 28ste ontvangen. Het is snel verzonden dus. De paspop was een omruil model, maar staat zeer goed. Ik ben zeer tevreden met Matri! „

01/01/2017 text_stars

Chris Dunn del Tavolo di prolunga Toyota (bianco)

“I would just like to say what a brilliant service you give. I ordered the extension table for my Toyota machine and it fits perfect. It was ordered on thursday night and i have received it today saturday. I couldn't believe how fast it arrived and prices are great. Thankyou„

22/12/2016 text_stars

Charo Durán Vila del Brother Innov-is 800E

“Finalmente tengo el pedido completo. Fantástica máquina, estupendo programa y buen servicio. Así dan ganas de volver a comprar.„

15/12/2016 text_stars

Ingrid del Siera

“Ingrid Productinformatie 10 Levertijd 10 Bezorging 10 Contact - Alles ok Bericht van de koper Alles dik inorde „

15/12/2016 text_stars

Simon del Siera

“Super! Produit correspond mes attends, livraison en 4 jour, pas de problems! „

15/12/2016 text_stars

Laenen Nancy del Siera

“Ik bestel de paspop siërra . De volgende dag al in huis . Snel. Helaas zakte de paspop naar beneden daar de buis niet goed kon vastgezet worden. Ik laat het probleem weten. We moesten een filmpje opsturen wat er fout was. Na 2 dagen kreeg ik een mail terug . Ze zeiden dat ze dit nog nooit hadden meegemaakt (toch wel kijk maar naar de beoordelingen) en dat ik er tape moest tussen plakken zodat de pop niet meer zou zakken. Mijn man boos. Wie plakt er nu tape op een nieuwe paspop??? Ik vroeg dan of ik de pop mocht terug geven daar ze niet werkte en of ik dan een duurder model in de plaats kon bestellen. Ok dat was geen probleem. Ik moest de pop terug sturen en moest dan ook nog eens de retour 7,5€ WEL ZELF betalen. Dat vond ik niet correct. Dan na al die mailtjes kreeg ik na bijna 3 weken eindelijk mijn paspop in huis. Deze pop werkte wel.„

Matri:

Beste,

Advies van plakband geven wij echt niet.
Als de pop zakt, dan kunt u de schroef verder aandraaien.

Mocht de pop echt defect zijn , dan kunt u deze altijd op onze kosten terug sturen.
U heeft gekozen om de pop om te ruilen voor een duurdere,
dan zijn de terug stuur kosten inderdaad voor u

Met vriendelijke groet

Matri
 

15/12/2016 text_stars

Charo Durán Vila del Brother Innov-is 800E

“El pedido llegó incompleto, ni rastro de programa Pe Desing que tenía que venir de regalo. Lo reclame el mismo día y aún estoy esperando su respuesta, por lo demás la máquina borda de maravilla, pena que sólo venga con el bastidor grande. „

Matri:

Querido

Este software se le envía appart

Atentamente
Matri

15/12/2016 text_stars

NICOLETTA del Guida orlo regolabile

“Guida molto comoda, pratica e maneggevole!!!„

15/12/2016 text_stars

NICOLETTA del Piedino trasparente

“Utilissimo questo piedino per cuciture perfette!!!„

27/11/2016 text_stars

Marta del Aghi - Ago gemello 4 / 75

“Genial para rematar la parte externa de tela de punto o elástica bordeada con remalladora. Una maravilla con acabado profesional! „

15/11/2016 text_stars

Rina Alkema del Matrimatic jubilee 4

“Als ervaren naaister heb ik deze naaimachine bijna 2 jaar geleden gekocht omdat mijn Anker na 25 jaar dienst, kuren kreeg. Ik was eerst wat sceptisch om een naaimachine online te bestellen omdat je niet weet hoe het uitpakt. Bestelling en aflevering ging supervlot . Online vragen op met duidelijke uitleg. Ik heb de gok gewaagd i.v.m. de prijs en wat de machine beloofd. Hij oogt wat subtiel maar overtreft al mijn verwachtingen! Het verbaasd mij steeds wat een kracht deze machine heeft. Deze Matrimatic jubilee 4 naait moeiteloos over dikke jeansnaden heen waarbij de Anker mij de ( jeans) naalden om de oren vlogen. Een spijkerbroek heeft dikke zijnaden en bij het korter maken zijn ze driedubbel. Met mijn Anker een hele klus maar deze machine naait er moeiteloos doorheen! Gewoon een super naaimachine voor een kleine prijs! Ik kan hem ten zeerste aanbevelen ook voor ervaren naaisters! minpuntje het lichte pedaal dat steeds verschuift. „

15/11/2016 text_stars

Rina del Matrimatic jubilee 4

“Een fantastische machine die al mijn verwachtingen overtreft. Driedubbele jeansnaden naait hij probleemloos door. Bij mijn Anker vlogen mij dan de naalden om de oren. Als ervaren naaister kan ik hem ten zeerste aanbevelen. Prijs-kwaliteit een dikke 10!„

12/11/2016 text_stars

Regina del Brother FS 40

“It's amazing price and quality machine. you get in a kit everything you need to start sewing! I use it more than 4 years - still no problem at all! MATRI very reliable company. They send what you ordered in time, they are reliable and serious about their business company. Highly recommend! „

27/10/2016 text_stars

Sabine del Pacchetto promozionale di 6 Piedini

“I bought this pack around one month ago and I tried all feet. I was thrilled to see that they fit my sewing machine Singer 1507 - 8280. I'm so very pleased and I love the website.„

17/10/2016 text_stars

Karen S. del Juki macchina da cucire HZL-DX5

“Wat een fantastische Juki naaimachine! Ontzettend veel handige functies, eindeloos veel steken en makkelijk in het gebruik. Erg blij mee.„

11/10/2016 text_stars

Janine del Adattatore per Pantaloni – manichino

“Wat fijn , nu kan ik nog meer met mijn siera paspop„

02/10/2016 text_stars

Marga del Brother FS 40

“Vorige week deze machine gekocht. Ik ben een ervaren naaister en heb al vele machines versleten. Wat een verademing deze machine. Ik ben enorm blij met de regelbare snelheid en de start/stop functie. Al jaren vroeg ik mij af waarom dat niet op een machine zat, eindelijk allebei je handen vrij om je werk te sturen en zelfs stapvoets naaien wanneer je moeilijke ronding moet naaien. 14 dagen bedenktijd is niet nodig, deze machine voldoet prima. Niet alleen voor beginnende naaister, maar voor iedereen welke het gemak van een goede machine wil.„

02/10/2016 text_stars

Marga Oostveen del Brother FS 40

“Ik heb vorige week deze machine gekocht. Ik ben een ervaren naaister en heb al diverse machines versleten, maar wat een verademing deze machine. Alles wat ik eigenlijk al jaren miste zit er op en aan. Langzaam naaien met beide handen vrij om je werk te sturen, voldoende en goed licht op je werk, regelbare steeklengte bij 3dubbel recht. Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd, maar terug sturen is allang geen optie meer. Zeer goede machine en prijs dubbel en dwars waard.„

28/09/2016 text_stars

Anneke Van Santen del Matrimatic Bronze

“Heb deze machine enige tijd geleden aangeschaft en wilde vandaag aan de slag. Helaas is de gebruiksaanwijzing van zeer slechte kwaliteit. Geen foto´s maar vage tekeningen, zonder omschrijving. De video helpt ook niet echt omdat er stukken van het inzetten van de spoel en van het inrijgen van de draad worden overgeslagen. Het zou jullie tot eer strekken om een duidelijke gebruiksaanwijzing te verschaffen, met duidelijke foto´s en uitleg per foto, en om de filmpjes echt duidelijk te maken. Stap voor stap, alles laten zien, en niet in sneltreinvaart. Nu ben ik al een uur bezig en ik heb nog steeds geen steek kunnen naaien, omdat ik de machine niet goed ingeregen krijg. Jammer voor een product dat zo hoog staat aangeschreven. „

Matri:
Geachte mevrouw / heer,
 
WE willen graag opbouwende kritiek hebben , daar worden we alleen maar beter van.
Maar in dit geval begrijpen we niet helemaal wat u bedoeld?
 
In de handleiding staat op pagina 5,6 en 7 precies uitgelegd met duidelijke tekeningen hoe de machine moet worden ingeregen ,
en hoe de spoel erin moet.
op pagina 8 staan duidelijke tekeningen over hoe de draadinsteker werkt.
Zie deze link naar de handleiding:
 
Om het de klant nog eenvoudiger te maken hebben we ook nog 3 extra films per model online gezet, over onderhoud, inrijgen en demonstratie film.
 
Via deze link vindt u extra info over het gebruik van de diverse steken en voetjes:
 
 
Op onze website vindt u verder ook nog duidelijke uitleg over het verhelpen van de meest voorkomende klachten.
 
Ook vindt u op onze site nog een hele reeks tips over het gebruik van de diverse naaivoetjes en naaitips


Met vriendelijke groet
Matri
http:www.matri.nl

Tip : Onderhoud voorkomt klachten
geef uw machine regelmatig zelf een kleine onderhoudsbeurt,
dit kunt u zeer eenvoudig zelf met de tips uit onze onderhouds films
http://www.matri.eu/FAQ/onderhoud
14/09/2016 text_stars

Jose Antonio del Matrimatic jubilee 4

“La verdad que el producto cumple sus funciones. Es simple, fácil de manejar pero a la vez es robusta y parece que puede con todo. O esa ha sido mi primera impresión. Un precio muy contenido, tentador para hacerte con una maquina con un motor como lleva esta y su calidad aunque sea para hobby o para un profesional tener una maquina de repuesto. Las 3 únicas pegas, es su manual que no viene en español pero te lo ofrecen por la web, el enhebrador automático que no se ve como utilizarlo correctamente(se agradecería un vídeo para los novatos en ello) y sobre todo cambiaría la palanca de elevar o bajar el prensatela( lo pondría de un materíal mas rígido como aluminio o un material que le dé un tacto más sólido) por lo demás perfecto. Sobre MatriMatic, han sido rápidos en atender la peticion de compra y envío, pero la empresa de reparto ha sido desastrosa, un envio de 48/72 horas se ha convertido en un envío de 10 días. NO ENVIÉIS NADA POR KEAVO o PACKLINK .„

14/09/2016 text_stars

Maria del Matrimatic Bronze

“He comprado la máquina hace unas pocas semanas. Y no he parado de usarla. Es de fácil manejo. El pespunte es profesional, además de tener muchas posibilidades. Hace poco ruido y arrastra muy bien. Estoy encantada con los ojales. Había mirado muchos modelos y sus características. Hice cientos de preguntas a matricular, que fueron amablemente contestadas. Al final me decidí por este modelo. Estoy súper contenta, me parece que es estupenda y el precio no puede ser mas ajustado. Llegó muy rápido y en perfectas condiciones. Recomiendo mucho tanto la máquina como la tienda. I am really happy with this machine, it is super at a very good price. And I also recommended the shop: helpful and quick. „

11/08/2016 text_stars

Jannie del Matrimatic Bronze

“Ik vind het een mooi naaimachine, hij werkt heel goed lekker rustig. vind de beschrijving niet zo perfect, kan nergens vinden hoe je een woord moet naaien. kan wel 1 letter maar geen woorden. verder is hij perfect.„

Matri:

Beste,

zZe deze extra info op onze site, hier vindt u uitleg over instellen steken , gebruik voeten en instellen geheugen.

http://www.matrimatic.nl/naaimachine-lockmachine-borduurmachine-matrimatic-handleidingen

Groet
Matri

04/08/2016 text_stars

Tjitske del Borsa per macchina da cucire

“De naaimachinetas is gisteren gearriveerd. Ik wil u laten weten dat ik blij verrast ben door de prachtige, zeer degelijk kwaliteit. Het is een ideale oplossing om de naaimachine in op te bergen en te vervoeren, voor een heel redelijke prijs. Ik heb uw website bij mijn favorieten gezet, als hèt adres voor naaimachinebenodigdheden. „

04/08/2016 text_stars

Marianne del Lewenstein lady

“Livraison très rapide (commandé le dimanche, reçu le mercredi) Le montage est très simple. Il est accompagné d'un petit livret de conseil pour l'utilisation (réglages, modification des mesures autre qu'avec les molettes, ...) mais... tout en anglais donc inutilisable pour moi qui ne parle pas anglais. Dommage que ce livret ne soit pas traduit en français.„

25/07/2016 text_stars

Flawinne Yves del piedino trasporto superiore

“Vandaag ongeduldig op de postbode gewacht en meteen het boventransportje op de naaimachine gemonteerd. Vergeten dat ik het ondertransport uitgezet had dus het eerste resultaat was een beetje teleurstellend maar na ik ontdekte wat er miszat werkte het transportje zoals het moet. Getest op wat leder en het gaat er mooi doorheen met mooie propere steekjes. Zeer teveden!„

Carrello